Produkty tygodnia
Kenia - Hakuna Kurudi
Kenia - Hakuna Kurudi
45,00 zł 30,00 zł
szt.
Opowieści z życia wzięte
Opowieści z życia wzięte
29,90 zł 26,00 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. W każdej chwili możesz cofnąć zgodę.
BARBARA CZAYKOWSKA-KŁOŚ O SEKRECIE DOBRYCH PĄCZKÓW

„Sekretem dobrych pączków jest spirytus. (…) Nie jestem jakąś specjalistką, tylko opieram się na tradycji, na tym, co było stosowane u nas w domu. Musi być spirytus i w pączkach, i w faworkach, i w racuszkach. On nie pozwala ciastu chłonąć tłuszczu podczas smażenia” – mówiła w poranku „Siódma 9” Barbara Czaykowska-Kłoś, autorka książki „Historie kuchenne” (Wyd. Bernardinum). W rozmowie z Anną Skiepko zdradziła, jak przygotować dobre pączki.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl