Produkty tygodnia
Dywizjon 303 (oprawa miękka)
Dywizjon 303 (oprawa miękka)
15,00 zł 10,00 zł
szt.
Weź swój Krzyż
Weź swój Krzyż
19,00 zł 15,00 zł
szt.
Pastores nr 72(3)2016 - Miłosierni
Pastores nr 72(3)2016 - Miłosierni
17,00 zł 10,00 zł
szt.
SINIAKI. HISTORIE ZRANIONYCH KOBIET
SINIAKI. HISTORIE ZRANIONYCH KOBIET
19,90 zł 10,00 zł
szt.
100 dróg ku byciu szczęśliwszym
100 dróg ku byciu szczęśliwszym
19,90 zł 10,00 zł
szt.
Kalwaria Życia
Kalwaria Życia
115,00 zł 45,00 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
WKRÓTCE W SPRZEDAŻY – PONAD 50 PRZEPISÓW NA WIELKANOCNE DANIA

„Historie świąteczne. Kulinarny przewodnik na Wielkanoc” to uczta dla podniebienia. Tak można najkrócej scharakteryzować kolejną publikację Barbary Czaykowskiej-Kłoś, w której ukazana została przepiękna polska tradycja rodzinnych spotkań przy świątecznym stole. Tym razem autorka służy pomocą podczas kulinarnych przygotowań do Wielkiejnocy.

Książka zrodziła się z pasji i wewnętrznej potrzeby ocalenia smaków i zapachów rodzinnego domu. Otarte z kurzu dawne receptury wzbogacają przepisy na dania pochodzące z wielu regionów Polski i Europy, a także autorskie odkrycia kulinarne towarzyszące twórczemu przygotowywaniu potraw i łączeniu smaków.

Ta praktyczna publikacja, zawierająca ponad 50 przepisów na potrawy przyrządzane na wielkanocny stół, nie tylko podpowie wiele ciekawych, sprawdzonych receptur, ale także bezstresowo przeprowadzi przez ten szczególny czas w roku stanowiący kulinarne i organizacyjne wyzwanie dla niejednej pani domu.

W „Historiach świątecznych” nie brakuje propozycji na oryginalne dania z jaj, swojski chleb, mięsa i wielkanocne słodkości, wśród których królują serniki oraz pascha. Na kartach książki warto poszukać również praktycznych porad przydatnych w kuchni na co dzień.

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl